Søger du en god pris på barkflis?

Save time and consult with our primary care physicians from the comfort of your home

barkflis pris

Hurtig levering

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctet adiping elited do eiusm por.

5 stjerner på Trustpilot

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctet adiping elited do eiusm por.

Prisgaranti på alle varer

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctet adiping elited do eiusm por.

Så nemt er det at bestille barkflis hos Sandshoppen.dk

Become a Member

Lorem ipsum dolor sit amet consctet ading elit,sed do eiusm por incididunt labore et dolore magna aliqua

Book a Telehealth Visit

Lorem ipsum dolor sit amet consctet ading elit,sed do eiusm por incididunt labore et dolore magna aliqua

Speak to a Doctor

Lorem ipsum dolor sit amet consctet ading elit,sed do eiusm por incididunt labore et dolore magna aliqua

We are here to help you with all your primary care needs

Take control of your health and the health of your family and get fast medical advice from your doctor wherever you are. Save yourself the trouble of arriving at the clinic and waiting in a queue. Sign up for our online consultation service and receive urgent care, and personal attention, covering a large range of medical issues.

Cavewell Medical Practice

Cavewell is a private practice owned and operated by top physicians dedicated to providing quality and accessible health care to patients of all ages in Bristol since 2011.

Our primary care physicians and staff specialize in the prevention, management, and treatment of various medical diseases, and it is our goal to offer the best medical services possible to our patients. We hope you place your trust in Cavewell Medical Practice.

Et bugnende blomsterbed uden spirende ukrudt i bunden er det, de fleste haveejere drømmer om. Vil du undgå at ligge på knæ og luge sommeren igennem? Når du lægger barkflis i haven, slipper du for det hårde lugearbejde og kan i stedet nyde sommersolen på terrassen.

Lyder det som en løsning for dig? Her på siden kan du læse mere om, hvilken type barkflis du skal vælge til haven. Vi præsenterer dig også for en række gode tilbud på barkflis, for der er mange penge at spare, hvis du undersøger markedet nøje, før du klikker køb og bestil.

Hvad koster barkflis?

Hvad koster barkflis? Som haveejer er det nok det første spørgsmål, du stiller dig selv, når du står foran et bed angrebet af ukrudt. Skal det være slut med den dårlige samvittighed over, at du ikke har tid til at luge, kan du med fordel gå på jagt efter et godt tilbud på barkflis, for det koster hverken en halv eller en hel havetraktor at få råd til jorddækningen.

Har du særlige ønsker til det træ, flisen laves af, kan det selvfølgelig påvirke din pris. Det billigste valg er råt naturtræ i en grov kvalitet, men ønsker du en finere struktur, må du betale ekstra.

Husk på, at der er forskel på træ. Moseeg er en smuk, mørk trætype, der giver et lækkert look i bedene og skaber et flot bunddække under de spraglede stauder eller sommerblomster. Moseeg er dyrt, og søger du et billigt alternativ, er flis af fyr eller gran oplagt at sprede i bedene. Især vil det være en fordel, hvis du skal afdække et større areal i haven eller måske endda et naturområde.

Det koster også mere, hvis du dækker staudebedene med barkflis i mahogni, teak eller rødelm, som er dyre træsorter, men til gengæld giver de en flot glød i bedene. Vil du læse mere om de konkrete priser? Herunder kan du finde priseksempler på, hvad barkflis koster.

Her er din pris på barkflis

Som nævnt er der stor forskel på, hvilke priser på barkflis du bliver præsenteret for. Foruden mængder og præferencer i forhold til levering eller afhentning, påvirkes de samlede udgifter også af, hvilken træsort du forelsker dig i.

Vil du have flisen leveret ved døren? Den billigste pris på barkflis er 2.000 kroner for 3.000 liter. Det svarer til 3 m3 flis, som du får leveret i bigbag ved vejen. Kan du selv fylde traileren, er der penge at spare, hvis du køber barkflis i løsvægt. Når du henter selv på savværker eller genbrugsstationer, skal du kun betale 300 kroner pr. m3 for grov flis, mens din pris for fint flis er 350 kroner pr. m3.

Hvad er barkflis?

Der findes flere typer af barkflis, som laves af forskellige former for bark. Pinjebark, fyr, gran, elm, mahogni, eg, bøg og mange andre sorter sættes i spil, når der skal snittes dækbark til bedene. Fælles for alle sorterne er, at de effektivt dækker jorden i bede eller under hække og buske, så ukrudt ikke kan spire frem. Samtidig giver det et flot og levende udtryk i haven.

Barkflis laves ofte på et savværk, hvor sundt og raskt træ forarbejdes og deles i mindre stykker. Derfor er barkflis et 100% naturligt materiale, du med god samvittighed kan sprede, også når du dyrker din have økologisk. Barken er nemlig produceret uden at tilføre giftstoffer, og du skal heller ikke frygte, at der er rester af maling i træet.

Desuden er naturmaterialet biologisk nedbrydeligt.

Oplev de mange fordele

Er du ikke født med grønne fingre, eller vil du bare minimere lugetiden i haven, er flis en oplagt ting at bruge. Kender du de mange fordele ved barkflis? Foruden de flotteste bede, som kræver minimalt vedligehold, får du mange andre fordele med i købet, når du vælger naturligt jorddække. Herunder kan du se dem alle.

Fordele ved barkflis:

·      Beskytter mod erosion i jorden

·      Holder ukrudt nede

·      Holder på fugtigheden i jorden

·      Sikrer en stabil jordtemperatur

·      Isolerer omkring frostfølsomme planter i efteråret og vinteren

·      Tilfører naturligt gødning til stauder, buske og under hækken

·      Giver planterne plads til at udnytte jorden helt op til overfladen

Vælg rigtigt: Kend forskel på træflis og barkflis

Dækflis er en fælles betegnes for flere typer af jorddækning, der både inkluderer træflis og barkflis. Kan du kende forskel på typerne? Det er ikke uden betydning, hvad du spreder i haven.

Den første forskel på træflis og barkflis er holdbarheden. Træflis har en holdbarhed på mellem 4 og 7 år, hvorimod barkflis kun holder op til 3 år, før det formulder. Vil du hurtigt have, at næringen frigives i jorden, skal du derfor vælge barkflis til haven.

Det næste du skal være opmærksom på, når du vælger flis, er hvilket udseende de to typer har. Mange mener, at barkvarianten er den flotteste, fordi farverne varierer så meget. Her får du et langt større udvalg, og du kan med barken nemt skabe en smuk, mørk bund i de blomstrende bede. Træflis er derimod et oplagt valg, hvis du vil holde ukrudtet under hækken nede, for her betyder udseendet ikke så meget.

Colorflis er også en mulighed

Er du en begejstret haveejer, der elsker at nusse mellem spirende planter og smukke buske? Det skønne ved havelivet er, at du kan sætte dit personlige præg på din grønne oase. Nogle holder af den vilde have med plads til bier og insekter, mens andre kører en stringent stil, hvor bedene er skarpt afgrænsede, kanterne klippede og græsset slået som en engelsk plæne.

Vil du have naturfarver i haven, er colortræflis et godt valg. Her får du et naturprodukt, som er 100% nedbrydeligt og godkendt til økologisk dyrkning, selvom det er farvet træ. Du får her en unik mulighed for at præge havens udseende med et stort udvalg af skønne farver, uden at du skal bekymre dig omkring dyrelivet og miljøet. Den farvede flis er helt uskadelig både for mennesker, miljø og dyr.

Uanset, hvordan du vælger at indrette dig i haven, kan du bruge barkflis og få et flot resultat. Vil du ændre udtryk i haven og gøre den endnu mere personlig, kan du overveje at udskifte barken med colortræflis. Det er især oplagt at gøre på større naturområder, og har du en stor grund med god plads, er det smukt at bruge materialet. Colorflis tilfører haven en særlig glød, som gør uderummet til et dejligt sted at være.

Går du efter det rustikke udseende? Den smarte flis dækker effektivt mod ukrudt og holder på jordens fugtighed, så du slipper for at vande på de varme dage, og den tilfører samtidig et dekorativt udtryk. Naturproduktet er meget effektivt, og du kan nøjes med at sprede et lag på kun 5 centimeter og stadig opnå fuld effekt. Sammenlignet med traditionelt træflis får du her billig barkflis, der pynter pænt.

Levering af barkflis

Skal det være let, nemt og hurtigt at få haven til at se flot ud? Du får et stilrent og ryddeligt udtryk i bedene, når du dækker den brune jord med barkflis, og samtidig får ukrudtet ikke lov til at spire frem og ødelægge det nydelige syn.

Du sparer meget tid, hvis du vælger at få leveret barkflis i poser eller bigbag direkte på din adresse. Det eneste du skal gøre, er at sprede stykkerne de steder i haven, hvor du har behovet.

Hvis du bestiller barkflis til levering på hjemmeadressen eller til firmaadressen, bliver det leveret i lastbil med kran, som laster de tunge poser af ved vejen. Derfor skal du sørge for, at chaufføren har fri adgang, så han let og hurtigt kan sætte varerne af, og ikke må køre forgæves. Kører chaufføren retur uden at have afleveret barkflisen til dig, kan du forvente, at din pris bliver højere, da de fleste leverandører opkræver et særligt tillæg, hvis chaufføren forsinkes eller forhindres i sit arbejde.

Hent selv barkflis

Er du på udkig efter billig barkflis, skal du hente det selv. Du opnår nemt en stor besparelse, hvis du hægter traileren bag på bilen og sætter kurs mod et af de mange steder i landet, hvor du selv kan få lov til at skovle de rette mængder op i køretøjet.

Det, der hæver prisen på barkflis i poser, er nemlig leveringen. Hurtigt løber kronerne op, når lastbilen skal køres frem, chaufføren betales og den tomme bigbag afhentes igen, når du har tømt dem.

Har du kræfterne, er det derfor langt den billigste løsning at købe barkflis i løs vægt. På landets større genbrugsstationer kan du hente barkflis selv, og det er jo perfekt, hvis du i forvejen skal forbi med hækafklip eller andet haveaffald.

Sådan bruger du barkflis i haven

Barkflis til haven er en smuk og effektiv løsning, hvad enten du har en stor eller lille oase, der skal holdes fri for ukrudt. Den dekorative dækbark kan både bruges i de mindste villahaver, i krukkerne på terrassen eller spredes på større naturområder.

Som bekendt findes der to typer af barkflis: en grov og en fin variant. Begge dele kan med fordel anvendes i din have, og den største forskel på de to produkter er deres udseende. Den grove flis er mere rustik i sit udtryk, og er derfor et flot valg i den landlige have, hvor looket godt må være mere vildt og tilfældigt, men stadig kontrolleret.

Vil du hindre ukrudt i at spire frem, er det oplagt at vælge det flotte naturmateriale. Ved du, hvor meget barkflis til haven, du skal bruge? Hvis du vil hæmme ukrudtets fremmarch i bedene, kan du med fordel lægge en ukrudtsdug omkring planterne, før du spreder barken. Det er første skridt på vejen mod mindre lugning, og vælger du den praktiske dug, kan du nøjes med et lag barkflis på kun 5 centimeter. Fravælger du dugen, må du lægge et lag på minimum 10 centimeter for at få fuld effekt.

Brug bark under børnenes legetårn

Har du børn i haven? Der skal naturligvis være plads til børnene, som kan løbe rundt på det grønne græs for at spille fodbold eller udfordre familie og venner i kroket. Mange familier vælger at opsætte et gyngestativ eller et legetårn med rutsjebane, som ungerne kan underholde sig med.

Det er altid en stor succes, og aktiviteterne bliver med sikkerhed brugt dagligt af de glade børn, som får brændt en masse energi af i den friske luft. Desværre udfordrer den gode leg ofte græsplænen, så de grønne skud slides af og efterlader en brun, bar jord, som giver beskidte knæ og mudret tøj på regnvåde dage.

Heldigvis kan det problem løses med barkflis. Du kan med fordel sprede et jævnt lag under gyngestativet eller legetårnet, så ungerne lander blødt og regnen ikke få lov til at skabe vandpytter. Desuden ser det flot ud, når barken lyser op i haven, og – modsat den mørke jord – ser ren og pæn ud året rundt.

Join today and gain access to personalised quality healthcare consultation from anywhere

4 Banyard Rd, Bristol, BS20 7XH UK | 0117-7823398

© Cavewell Medical Practice 2021